Media

TV7

Jerusalemin messias

Kirsi Toivola vie sinut suoraan Jerusalemin kaduille; pääset seuraamaan mitä juutalaiset uskovat Messiaasta ja ikuisesta elämästä. Entä jos Messias paljastuukin heille - juutalaiseksi Jeesukseksi! Kirsi Maria myös rohkaisee Jerusalemin muurinvartijoita nousemaan ja käyttämään vaikutusvaltaansa - esirukousta. Taistelu Jeesuksen takaisinpaluusta Jerusalemiin on jo alkanut!

Herätysliikehdintä - Kirsi ja Asko Toivola

Asko Toivolan näkynä on sytyttää suomalaiset kristityt evankeliumin julistamiseen. Hänen palvelutyössään korostuu kolme teemaa: usko, sairaiden parantaminen ja evankeliumin julistaminen. Kirsi Maria Toivolan sydämellä on siunata Israelia sekä tuoda tuoda julki Israelin keskeistä merkitystä Jumalan pelastussuunnitelmissa.

Tie, totuus ja elämä

Tie, totuus ja elämä -sarjan päämääränä on sytyttää kristityt julistamaan evankeliumia. Se perustuu Armon Virta -seurakunnan johtajan, Asko Toivolan, saamaan näkyyn varustaa uskovat lopun ajan sadonkorjuuseen. Kirsi haastattelee seurakuntalaisia heidän kokemistaan Jumalan ihmeistä. Armon Virta -seurakunta Sipoon Hindsbyssä on paitsi herätyskeskus, myös Jeesuksen parantava sairaala ja evankeliumin koulu.

Haastattelussa - Nicholas Welsh

Kristittyjä ympäri maailmaa, joilla jokaisella on oma erityinen, mukaansatempaava tarina ja sanoma Herralta. Kirsi Toivolan haastattelussa profeetta Nicholas Welsh.

Herran käsi - Jackmin Tala

Koe Jumalan ihmeitä tekevä voima! Pastori Jackmin Tala opettaa Herran parantavasta voimasta ja rukoilee puolestasi. Herra ei tahdo Sinun olevan sairas eikä masentunut: “Minä olen Herra, sinun parantajasi.” 2.Moos.15:26

“Te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.” Apt. 10:38.

Jackmin Tala opettaa ja Kirsi Toivola tulkitsee.

Jeesus Kristus yhteyden luoja

Ei kompromissia!

Tuorein Toivoloiden yhteinen tv7 ohjelma. Puhe osuutemme herätyksestä ja sielujen voittamisesta on kohdassa 1h 04min -1h 26min.

 

KIRSIN Youtube-kanava:

Löytyy: Kirsi Toivola tai @kirsitoivola6832 

- Hyvät uutiset kadulla Suomessa ja Jerusalemissa

- Uskovan auktoriteetti laittomuuden ajassa

- Quo vadis Ukraine ? Ukrainan geopoliittinen shakkipeli - LIVE Stream 

Katso armonvirta TikTokissa: armonvirta