Media

Remote video URL

TV7

Jerusalemin messias

Kirsi Toivola vie sinut suoraan Jerusalemin kaduille; pääset seuraamaan mitä juutalaiset uskovat Messiaasta ja ikuisesta elämästä. Entä jos Messias paljastuukin heille - juutalaiseksi Jeesukseksi! Kirsi Maria myös rohkaisee Jerusalemin muurinvartijoita nousemaan ja käyttämään vaikutusvaltaansa - esirukousta. Taistelu Jeesuksen takaisinpaluusta Jerusalemiin on jo alkanut!

Herätysliikehdintä - Kirsi ja Asko Toivola

Asko Toivolan näkynä on sytyttää suomalaiset kristityt evankeliumin julistamiseen. Hänen palvelutyössään korostuu kolme teemaa: usko, sairaiden parantaminen ja evankeliumin julistaminen. Kirsi Maria Toivolan sydämellä on siunata Israelia sekä tuoda tuoda julki Israelin keskeistä merkitystä Jumalan pelastussuunnitelmissa.

 

Remote video URL

Tie, totuus ja elämä

Tie, totuus ja elämä -sarjan päämääränä on sytyttää kristityt julistamaan evankeliumia. Se perustuu Armon Virta -seurakunnan johtajan, Asko Toivolan, saamaan näkyyn varustaa uskovat lopun ajan sadonkorjuuseen. Kirsi haastattelee seurakuntalaisia heidän kokemistaan Jumalan ihmeistä. Armon Virta -seurakunta Sipoon Hindsbyssä on paitsi herätyskeskus, myös Jeesuksen parantava sairaala ja evankeliumin koulu.

Haastattelussa - Nicholas Welsh

Kristittyjä ympäri maailmaa, joilla jokaisella on oma erityinen, mukaansatempaava tarina ja sanoma Herralta. Kirsi Toivolan haastattelussa profeetta Nicholas Welsh.

Herran käsi - Jackmin Tala

Koe Jumalan ihmeitä tekevä voima! Pastori Jackmin Tala opettaa Herran parantavasta voimasta ja rukoilee puolestasi. Herra ei tahdo Sinun olevan sairas eikä masentunut: “Minä olen Herra, sinun parantajasi.” 2.Moos.15:26

“Te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.” Apt. 10:38.

Jackmin Tala opettaa ja Kirsi Toivola tulkitsee.

 

Remote video URL

Jeesus Kristus yhteyden luoja

Ei kompromissia!

Uuden Vuoden puheosuutemme herätyksestä ja sielujen voittamisesta on kohdassa 1h 04min -1h 26min.

Pyhä Henki ja hänen työnsä

Nigerialainen pastori Samuel Ndibechukwu johtaa seurakuntaa ja lähetysjärjestö Global Revival Ministriesia Pohjois-Nigerian Zariassa.

KIRSIN Youtube-kanava:

Remote video URL

Löytyy: Kirsi Toivola tai @kirsitoivola6832 

- Hyvät uutiset kadulla Suomessa ja Jerusalemissa

- Uskovan auktoriteetti laittomuuden ajassa

- Quo vadis Ukraine ? Ukrainan geopoliittinen shakkipeli - LIVE Stream 

Katso armonvirta TikTokissa: armonvirta

Kirsi Toivola Christinalehdessä